Mega Image a deschis cel de-al doilea Concept Store din Bucuresti

.
.

Mega Image a inaugurat magazinul cu numarul 253: Mega Image Piata Sudului, cel de-al doilea concept store din cadrul retelei.

Situat pe Soseaua Oltenitei, Nr. 208, Sector 4, Bucuresti,  magazinul are o suprafata de aproximativ 1740 m2  si o parcare cu o capacitate de peste 100 de locuri.

Mega Image Piata Sudului face parte din noua generatie de magazine Mega Image al caror obiectiv este sa ofere consumatorilor un confort crescut la cumparaturi. Suprafata mare a magazinului, decorul modern si gama de produse disponibila in magazin au rolul de a simplifica si imbunatati experienta la cumparaturi.

Mega Image Piata Sudului isi propune sa devina noua referinta din zona in materie de cumparaturi alimentare, noul magazin diferentiindu-se prin diversitatea si calitatea produselor selectate pentru clientii sai.

In magazin clientii se vor putea bucura de o gama larga de produse. Astfel, raionul de fructe exotice si legume speciale ofera cherimoya sau longan (la sectiunea fructe) si morcovi violet, pak chois au radicchio trevigiano (in categoria de legume). La raionul carmangerie, macelarii stau la dispozitia cumparatorilor pentru transarea carnii pe loc. Specialitatile includ rib-eye de manzat black angus sau t-bone de manzat aged prussiana.

Gusturi Romanesti, marca proprie Mega Image, ofera o varietate de produse: de la mezeluri, lactate si branzeturi pana la zacusca, dulceturi si miere. Mega Image a dezvoltat acest brand special pentru clientii sai, astfel incat acestia sa se poata bucura de gustul incontestabil al produselor specifice romanesti. Gama cuprinde produse cu specific romanesc realizate numai in colaborare cu producatori locali, recunoscuti pentru calitatea si specificul fiecarei zone.

Raionul de peste si sushi ofera produse proaspete zilnic. Branzeturile si mezelurile internationale reprezinta raionul destinat gurmanzilor indragostiti de cele mai reputate specialitati din Franta si Italia. Raionul “produse de baza speciale” ofera paste artizanale Morelli, produse marca Jamie Oliver, pateuri, sosuri si aperitive Calaciura. Sectiunea de diete speciale are in oferta produse din gama Dukan, Nutrisslim si multe altele.

Mega Image  Piata Sudului reuneste in aceeasi locatie si o serie de parteneri recunoscuti pentru calitatea produselor precum: FRU FRU, La Strada (inghetata), Al Melouk (delicii orientale), Dopo Poco (pizza), Chateau Blanc (brutarie frantuzeasca) si Ana Pan (prajituri proaspete).

Pentru deschiderea magazinului au fost pregatite multe surprize clientilor, printre care si o tombola ce se va desfasura in perioada 9 octombrie – 8 noiembrie 2013, pentru cumparaturi de minim 40 de lei. In cadrul acesteia fiecare client primeste un talon razuibil avand posibilitatea de a castiga pe loc un voucher de 100 lei sau, prin tragere la sorti, o excursie gurmand, un mobilier de bucatarie Mobexpert  sau o masina BMW X1.

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...