Mega Image a ajuns la 269 de magazine

.
.

Mega Image a deschis, astazi, vineri 15 Noiembrie, patru noi magazine: trei magazine Mega Image si un magazin Shop&Go.

Mega Image Drumul Huedin, va fi situat pe strada Gradistea, nr. 8, sector 4, Bucuresti si va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 665 mp.
Mega Image C.A.  Rosetti, va fi situat pe strada C.A. Rosetti, nr. 14-16, sector 1, Bucuresti si va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 365 mp.
Mega Image Negru Voda, va fi situat pe strada Negru Voda, nr. 2-4, Pitesti, judetul Arges si va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 431 mp.

Noile magazine Mega Image vor pune la dispozitia clientilor o sortimentatie variata de produse, de la produse de panificatie proaspat coapte in magazin, rotiserie, pana la produse marca proprie 365, Gusturi Romanesti sau Delhaize.

Shop&Go Florin Ciungan 6, va fi situat pe Aleea Florin Ciungan, nr. 6, sector 3, Bucuresti si va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 92 mp.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, ajungand la 269 de locatii.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...