Mega Apetit, primul brand propriu de produse ready meal de la Mega Image

Mega Image lansează pe piaţă primul brand propriu de produse ready meal, Mega Apetit, care aduce soluţii simple şi rapide pentru mese şi gustări sănătoase.

Mega Apetit vine în întâmpinarea oamenilor activi, care nu pot aloca mult timp pentru pregătirea meselor sau care au nevoie de gustări rapide şi sănătoase în pauzele din timpul programului de muncă sau în timpul liber. Astfel, Mega Apetit include o gamă extinsă de produse pentru consum în orice moment al zilei, de la sandvich-uri, aperitive, salate, supe, dar şi ciorbe, feluri principale, dulciuri şi meniuri complete.

“Ne-am dorit întodeauna să venim cu soluţii simple pentru consumatorii noştri care să îi ajute în viaţa de zi cu zi. Mega Apetit este soluţia noastră pentru o masă rapid pregătită şi sănătoasă, în orice moment al zilei, sau pentru o gustare bună care oferă aportul de energie necesar unei zile de muncă. Este brandul nostru propriu pe care îl lansăm prin campania Loc de Mega Apetit, o provocare pentru cei pe care foamea îi poate prinde oriunde s-ar afla. Așteptăm să vedem pe harta Mega Apetit cele mai bune idei de a lua masa în timpul unei zile și îi vom răsplăti pe măsură pe participanți”, a declarat Adrian Nicolaescu, VP marketing Mega Image.

În plus, Mega Apetit include și o gamă specială de meniuri realizate după rețete create de doi chefi renumiți, Joseph Hadad și Alex Iacob. Colaborarea este o premieră pe piață, atât pentru categoria de ready meal, cât și pentru cei doi chefi, care aduc un răsfăț culinar accesibil prin sortimente delicioase de supe, feluri principale, salate și deserturi.

“Mega Apetit by Chefs completează strategic meniul Mega Apetit și este o incursiune în lumea rețetelor suprinzătoare cu influențe internaționale, semnate artistic de cei doi chefi”, a adăugat Adrian Nicolaescu.

Lansarea noului brand propriu este susținută de campania Loc de Mega Apetit, care provoacă oamenii activi să își facă loc si timp pentru o masă gustoasă, oriunde s-ar afla și în orice moment al zilei. Pe harta interactivă Loc de Mega Apetit, oamenii ocupați, care nu au timp pentru a-și pregăti mesele din timpul zilei, sunt invitați să înscrie cu Mega Apetit cele mai inedite locuri de astâmpărat foamea.

Campania Loc de Mega Apetit se va desfășura până pe 22 decembrie și va aduce participanților premii săptămânale și, în final, marele premiu. Mai multe detalii despre Loc de Mega Apetit sunt pe platforma online dedicată, https://megaapetit.mega-image.ro/. Comunicarea campaniei are o puternică componentă de digital, fiind susținută și de activări pe partea de PR, OOH și in-store.

Mega Image continuă astfel să ofere consumatorilor cele mai plăcute experiențe și inspirație în orice moment și context.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...