MedLife preia pachetul majoritar de acțiuni la Centrul Medical Irina Galați

MedLife achiziționează 76% din pachetul de acțiuni al Expert Med Centrul Medical Irina, cel mai mare jucător independent de pe piața serviciilor medicale private din Galați.

Expert Med Centrul Medical Irina a fost lansat în 1999, având peste 22 de ani de experiență pe piața serviciilor medicale private.

În 2020, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 3,5 milioane lei, iar de acum va fi integrată sub brandul Sfânta Maria.

Centrul Medical Irina oferă servicii medicale integrate, precum servicii de ambulator, laborator, medicina muncii și radiologie.

Pacienții pot efectua analize medicale complete în cadrul laboratorului clinic și au acces la cabinete de consultații cu peste 20 de specialități medicale.

Centrul Medical este în relații contractuale cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, pentru analize de laborator, ecografii, radiografii și altele.

Ce este reteaua de servicii medicale Sfânta Maria?

Brandul medical Sfânta Maria a fost lansat de MedLife în urmă cu 5 ani și operează pe piața serviciilor medicale în cele peste 60 de unități medicale proprii.

Rețeaua dispune de 12 clinici în Bucureşti, Bacău, Măgurele, Sibiu, 10 laboratoare în Bucureşti, Brăila, Bacău, Craiova, Sibiu şi peste 40 de puncte de recoltare.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...