MedLife preia 51% din pachetul de acțiuni al Grupului Provita

MedLife anunță semnarea unui nou parteneriat prin preluarea a 51% din acțiunile Grupului Provita, o companie prezentă mai ales în București.

Cu o experiență de peste 11 ani pe piața de servicii medicale private, Grupul Provita deține un spital multidisciplinar, două centre de imagistică dotate cu tehnologie de ultimă generație, un laborator și un centru de instruire în terapia durerii, singurul din Europa Centrală și de Est.

În perioada imediat următoare, Provita va intra și în alte orașe mari din țară, primul oraș vizat fiind Suceava, unde va inaugura o clinică specializată pe terapia intervențională a durerii și screeningul complet privind patologia sânului.

De asemenea, Provita urmează să își extindă operațiunile din capitală prin lansarea unui nou spital medical privat planificat pentru primăvara anului 2023.

Noul spital aflat în fază finală de execuție va avea o suprafață de aproximativ 25.000 mp, 8 săli de operații, 110 paturi, un centru de imagistică de ultimă generație și un centru oncologic integrat de diagnostic, tratament și recuperare.

Potrivit reprezentanților companiei, Grupul Provita a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri în valoare de 74 milioane lei.

Odată cu finalizarea acestei achiziții, MedLife va ajunge la un număr de 47 de tranzacții, fiind operatorul cu cel mai mare portofoliu de companii medicale românești integrate în grup.

CITEȘTE ȘI: Medlife a deschis o clinică dentară

- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...