MedLife deschide la Deva cea mai mare clinică medicală din județul Hunedoara

Trending

MedLife a inaugurat cea mai mare clinică medicală din județul Hunedoara. Hyperclinica MedLife Deva se întinde pe o suprafață de 1000 mp și a necesitat o investiție de aproximativ 2,7 milioane euro.

Noua unitate multidisciplinară are un departament complet utilat de radiologie și imagistică, două cabinete de recoltare probe biologice, săli de investigații, saloane SPA (post-anestezice) și 10 cabinete în care vor activa 17 specialități medicale și chirurgicale.

Centrul de Radiologie și Imagistică Medicală din cadrul Hyperclinicii MedLife Deva este dotat cu aparatură de ultimă generație, RMN, CT, radiografii, ecografii, mamografii.

Echipa medicală este formată din peste 35 specialiști care acoperă un spectru larg de specialități medicale și chirurgicale.

Serviciile disponibile în cadrul Hyperclinicii MedLife Deva vor putea fi accesate în curând și în baza biletului de trimitere, în baza contractului cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Hunedoara.

MedLife deține peste 230 de clinici și hyperclinici în întreaga țară, având cea mai extinsă rețea de unități medicale la nivel național.

CITEȘTE ȘI: Bursa de Valori București și MedLife, premiate la Varșovia

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești