All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

MedLife achiziționează pachetul integral de acțiuni al Spitalului OncoCard

MedLife anunță semnarea achiziționării pachetului integral de acțiuni al Spitalului OncoCard din Brașov, unul dintre cele mai mari și mai moderne centre de diagnostic și tratament oncologic din Romania și din CEE.

Înfiintat în 2012, spitalul OncoCard se bazează pe un concept inovator de medicină integrativă care începe din faza de diagnosticare a pacientului oncologic și acoperă toată perioada de terapii active specifice.

- Publicitate -

Unitatea medicală include ambulatoriu, secție de chirurgie oncologică, departamentele de hematologie, radioterapie și imagistică medicală, dar și un laborator propriu, utilizat intern pentru pacienții internați.

De la deschiderea spitalului și până la momentul actual au fost făcute investiții în valoare de 24 de milioane de euro. La nivelul anului 2018, compania a înregistrat o cifră de afaceri consolidată în valoare de 41,8 milioane de lei.

Tranzacția urmează să fie analizată de Consiliul Concurenței. Odată aprobată, aceasta poate deveni cea mai importantă tranzacție a grupului MedLife din 2019, reprezentând un pas important în îndeplinirea angajamentului companiei față de acționari și clienți. 

Prin preluarea spitalului OncoCard, grupul MedLife ajunge la un portofoliu de 27 de companii achiziționate, ultima anunțată fiind spitalul Centrul Medical Micromedica.

- Publicitate -