MedLife achiziționează două centre medicale din Târgu Mureș și Sfântu Gheorghe

MedLife a preluat pachetul integral de acțiuni pentru Centrul Medical de diagnostic și imagistică Tomorad Sfântu Gheorghe și a 60% din acțiunile Centrului Medical de Gastroenterologie Târgu Mureș.

Centrul Medical de Gastroenterologie din Târgu Mureș este recunoscut la nivel local pentru serviciile de excelență în sfera patologiei digestive.

Unitatea dispune de un departament performant pentru diagnosticul şi tratamentul modern al afecţiunilor digestive cu risc crescut de morbiditate.

Centrul de diagnostic și imagistică medical de la Sfântu Gheorghe este recunoscut pentru serviciile de imagistică medicală, fiind dotat cu un Computer Tomograf performant si o serie de ecografe.

Adițional zonei de imagistică, centrul oferă servicii medicale și pentru alte specialități precum: neurologie, nefrologie, ortopedie, cardiologie și chirurgie vasculară.

Odată cu finalizarea celor două tranzacţii anunţate, MedLife ajunge la 41 de achiziţii. Potrivit reprezentaților companiei, vor urma și alte tranzacții până la finalul anului.

CITEȘTE ȘI: MedLife se pregătește de noi achiziții naționale și internaționale

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...