MedLife achiziționează centrul de excelență Badea Medica Cluj

MedLife anunță preluarea pachetului majoritar (65%) al centrului de excelență Badea Medica (Badea Medical SRL). Centrul oferă o gamă complexă de servicii medicale, axate în principal pe segmentul de patologie abdominală, dar care acoperă și alte numeroase tipuri de afecțiuni.

Pacienții pot accesa consultații clinice de specialitate de gastroenterologie, medicină internă, dermatologie, terapia durerii, toate acestea oferite de o echipă medicală de excepție, coordonată de prof. dr. Radu Badea.

 „Clujul reprezintă unul dintre cele mai importante punct de interes în planul nostru de dezvoltare. Am deschis prima dată în acest oraș un laborator de analize şi un centru de medicina muncii, iar apoi ne-am extins cu o clinică de mari dimensiuni – Hyperclinica MedLife. În urmă cu doi ani am adăugat și partea de servicii spitalicești, odată cu intrarea în acționariatul spitalului Humanitas. Pentru că ne dorim să punem la dispoziția pacienților o gamă și mai largă de servicii, dar și abonamente personalizate zecilor de mii de clienți din companii, am decis să facem echipă cu specialiștii de calibru ai centrului de excelență Badea Medica, care să ofere servicii integrate, la cele mai înalte standarde. Vom continua programul de achiziții atât în România, cât și în țările învecinate aflate în prospecție, urmând planul anunțat către investitori și acționari”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO al MedLife Group.

- Publicitate -

Cum îți poți finanța propria afacere

Dacă ți-ai dorit de mult timp să devii antreprenor, însă lipsa de capital te-a ținut pe loc, trebuie să...

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...