MedLife achiziționează centrele medicale Life Med din București

Această tranzacție reprezintă cea de-a 37-a achiziție derulată până acum de grupul MedLife

MedLife achiziționează întregul pachet de acțiuni al Life Med. Compania va fi integrată sub brandul Sfânta Maria.

Life Med este un furnizor important de servicii medicale private, acoperind 24 de specialități. Compania oferă servicii complete de diagnostic si tratament de la consultații, investigații clinice până la analize de laborator pentru peste 130.000 de pacienți anual.

Life Med deține două clinici în București în cartierele Timpuri Noi și Militari, cu laboratoare de analize medicale proprii. Cifra de afaceri înregistrată în 2021 a fost de 9,2 milioane lei.

Brandul medical Sfânta Maria a fost lansat în urmă cu cinci ani și a devenit una dintre cele mai importante rețele naționale de sănătate.

Aceasta operează pe piața serviciilor medicale cu 50 de unități medicale proprii, care au rezultat în urma proiectelor de achiziție și a dezvoltărilor organice.

Sfânta Maria operează 12 clinici în Bucureşti, Bacău, Galati, Măgurele și Sibiu, 10 laboratoare în Bucureşti, Brăila, Bacău, Galati și Sibiu, precum şi peste 25 de puncte de recoltare.

CITEȘTE ȘI: MedLife anunță o nouă achiziție: Centrul Medical Micromedica

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...