MedLife achiziționează 80% din acțiunile Medici’s

MedLife achiziționează 80% din acțiunile celui mai important operator medical local din regiunea de vest, Medici’s.

Achiziția derulată de MedLife presupune preluarea celor 4 clinici Medici’s, a Laborix și a Medici’s Hospital. În acest moment, această tranzacție este supusă aprobării Consiliului Concurenței.

Clinicile Medici’s au o istorie de 25 de ani în Timișoara și au în construcție un spital multidisciplinar cu o suprafață totală de 5.500mp și două clădiri gemene.

Primul turn va avea în structură farmacie, imagistică mare (CT și RMN), săli de operație, ATI, saloane pre și post operator și va fi funcțional din decembrie 2022.

Cea de-a doua clădire are ca termen de finalizare anul 2024. În momentul finalizării, ar urma să devină cel mai mare spital privat din Timișoara.

Medici’s are în portofoliu 40.000 de abonați permanenți, 4 clinici, 40 de cabinete proprii, laborator de imagistică medicală, platformă de analize de laborator și peste 200 de medici proprii și colaboratori.

Investițiile companiei se ridică la peste 15.000.000 euro în cei 25 de ani, iar cifra de afaceri înregistrată anul trecut a fost de 20,3 milioane lei, în creștere cu 40% față de 2020.

După finalizarea tranzacției, MedLife va deține în Timișoara 5 clinici, 2 laboratoare, 1 spital multidisciplinar de mari dimensiuni și 1 laborator de celule stem.

CITEȘTE ȘI: MedLife achiziționează Spitalul Lotus Ploiești

- publicitate -