Medlife a înregistrat o cifră de afaceri de 865 milioane lei în primul semestru

În primele șase luni ale anului, MedLife a înregistrat o cifră de afaceri consolidată pro-formă în valoare de 865 milioane lei, în creștere cu 28% față de primul semestru din 2021.

Cifra de afaceri pro-forma raportată nu include achizițiile recente: Spitalul Muntenia, Medici’s și SWEAT Concept, acestea fiind în curs de aprobare a Consiliului Concurenței sau în curs de finalizare. 

În primele șase luni din 2022, MedLife a realizat 12 achiziții strategice menite să consolideze serviciile oferite la nivel național prin intermediul celor două rețele ale grupului.

Compania a deschis două clinici de medicină dentară Dent Estet la Craiova și Ploiești, deschiderea unei hyperclinici noi la Târgu Mureș, dar și noi centre de nișă la Arad, Târgoviște și Craiova.

Grupul a înregistrat cele mai mari creșteri pentru divizia de clinici, cu 48,6% față de anul trecut, respectiv spitale – cu 14,4% în comparație cu perioada similară din 2021.

În același timp, divizia de stomatologie a avut o creștere mai temperată, urmare a investițiilor realizate în această perioadă în noi achiziții și inaugurări de noi clinici dentare.  

CITEȘTE ȘI: Piața serviciilor medicale private a ajuns la 14 miliarde lei

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...