MedLife a achiziționat pachetul integral de acțiuni al Centrului Medical Veridia

MedLife a achiziționat 100% din acțiunile Centrului Medical Veridia din București, cunoscut după numele de Centrul Medical Basarab.

Centrul Medical Veridia activează pe piața de servicii medicale private de 17 ani, fiind un jucător de tradiție în Capitală.

Și-a început activitatea cu un laborator de analize medicale și ulterior a crescut într-un centru medical de mari dimensiuni care încorporeză 20 de cabinete.

Adițional, pentru recoltarea probelor în scopul testării de laborator, centrul cuprinde și patru puncte de recoltare, situate în cartierele Berceni, Militari, Drumul Taberei și Pantelimon.

De la începutul lunii septembrie a.c., Centrul Medical Veridia, prin laboratorul de biologie moleculară, se află în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică (DSP) pentru testare RT-PCR, destinată depistării virusului SARS-CoV-2, având o capacitate de 400 de probe pe zi.

Totodată, Veridia este unul dintre furnizorii relevanți de servicii medicale în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București (CASMB), acoperind peste 25 de specialități.

Prin preluarea Centrului Medical Veridia, grupul MedLife ajunge la un portofoliu de 27 de companii achizitionate, ultima anunțată fiind Centrul Medical Micromedica.

- Publicitate -

Cum îți poți finanța propria afacere

Dacă ți-ai dorit de mult timp să devii antreprenor, însă lipsa de capital te-a ținut pe loc, trebuie să...

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...