Medicover, venituri în creștere cu 42% în primul trimestru al anului

Veniturile cumulate ale rețelei Medicover din România au crescut până la 43,1 milioane euro în primul trimestru al anului

Medicover a înregistrat la nivel internațional o creștere de 33%, comparativ cu anul trecut, ajungând la venituri totale de 317,2 milioane euro.

Divizia de Servicii Medicale a înregistrat o creștere a veniturilor de 17,5%, până la 157,3 milioane euro.

Aceasta a ajuns la un total de 1,4 milioane de abonați, cu 6% mai mulți față de aceeași perioadă a anului anterior.

Divizia de Servicii de Diagnostic a avut venituri în creștere cu 53% în primul trimestru, atingând valoarea de 165,5 milioane euro.

În acest interval, au fost efectuate 32,6 milioane de teste de laborator în țările în care compania este prezentă, cu 21,3% mai multe față de aceeași perioadă a anului trecut.

Dintre acestea, 1,1 milioane au fost teste Covid-19.

Veniturile din România au ajuns la 43,1 milioane euro

Veniturile cumulate ale rețelei Medicover din România au crescut cu 42% comparativ cu perioada similară a anului anterior, până la 43,1 milioane euro în primul trimestru al anului.

România este a treia piață ca pondere a veniturilor la nivel global, după Germania și Polonia, cu o contribuție totală de 13,5%.

Medicover este prezentă în țara noastră prin rețeaua de clinici medicale Medicover, spitalele Medicover și Pelican și laboratoarele și centrele de recoltare Synevo.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...