Medicover inaugurează un spital multi-disciplinar într-o fostă clădire de birouri

Construcția noului spital multi-disciplinar Medicover București a constat în reconfigurarea unei clădiri de birouri într-o unitate medicală la standarde occidentale.

Clădirea are 9 etaje plus parter, în suprafață totală de peste 22.000 metri pătrați, din care spațiul medical este de 15.000 metri pătrați, fiind situată în zona Pipera, pe Șoseaua Fabrica de Glucoză nr. 11G.

Spitalul are 200 de paturi, șapte săli de operație, secție modernă de Anestezie și Terapie Intensivă, robot da Vinci, centru de imagistică high-tech, laborator de cateterism și ambulatoriu integrat.

Spitalul va fi dotat și cu un laborator modern operat de Synevo. Laboratorul dispune de echipamente de ultimă generație, cu o capacitate totală de procesare de peste 1.500 de probe pe oră.

Primul spital deschis de Medicover în București este cel din cartierul Aviației, care va fi reconfigurat în Maternitate. Din rețea mai fac parte Spitalul Pelican Oradea, Spitalul Medicover Cluj, Spital Phoenix Craiova.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Robotul SAM va înrola abonații Medicover

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...