All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

miercuri | 27 mai | 2020

Medicover a deschis o clinică în proiectul de birouri The Bridge

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Medicover inaugurează clinica Medicover The Bridge, care se situează în clădirea The Bridge 2 din zona Grozăvești-Orhideea. Investițiile totale pentru noua clinică Medicover se ridică la un milion de euro.

The Bridge este o clinică multidisciplinară, state of the art, cu o capacitate mare de acomodare și fluxuri îmbunătățite. Situată într-o clădire cu certificat Premium Green, care corespunde nevoilor și așteptărilor pacienților Medicover, oferă acces la 24 de specialități medicale și o echipă de 80 de specialiști de top. 

- Publicitate -

Mai mult, standardele înalte de eficientizare operațională și principiul de proximitate și complementaritate care vin în întâmpinarea nevoilor pacienților și care funcționează în The Bridge reprezintă un model pe care compania dorește să îl aplice în cadrul tuturor clinicilor din rețea.

O componentă importantă este șicolaborarea cu Cardiogrup, una dintre cele mai mari și specializate echipe de cardiologi din sistemul medical privat din România, coordonată de Prof. Univ. Dr. Dragos Vinereanu.

Noua clinică Medicover The Bridge beneficiază și de dotări tehnologice de ultimă generație care contribuie la îmbunătățirea experienței pacienților: echipamente medicale moderne și dotări tehnologice, cum ar fi e-Receptie, un serviciu digital complet de Self-Check–In și Self-Check-Out, prin care pacienții pot acum să se autentifice, să fie ghidați către cabinetul medicului și chiar să plătească, dacă este cazul, în mai puțin de 30 de secunde.

Mai mult, în aceeași idee a eficientizării timpului pacienților, în clinica The Bridge va fi introdus curând și serviciul Medicover Express – o aplicație digitală care ajută la eliminarea timpilor de așteptare din clinici și îi ajută pe pacienți să aibă acees rapid la o specialitate medicală.

- Publicitate -

ULTIMELE