Medicover a cumpărat Centrul Medical Phoenix și s-a extins în Oltenia

Medicover a semnat un contract de achiziție pentru Centrul Medical Phoenix, unul dintre furnizorii de top de servicii medicale din zona Olteniei. 

„Această achiziție marchează o etapă importantă pentru Medicover, contribuind la creșterea prezenței în regiunea de sud-vest a țării. Am studiat, de ceva timp, această zonă și ne bucurăm că am găsit partenerul potrivit în Centrul Medical Phoenix. Avem acum o rețea puternică și putem oferi servicii medicale la cele mai înalte standarde mai multor oameni”, a declarat Adrian Peake, Director General, Medicover România.

„Aceasta este a treia achiziție din ultimele șase luni. Vom continua strategia noastră de creștere, atât organic, cât și prin achiziții”, a adăugat acesta.

Centrul Medical Phoenix este un operator medical privat din Oltenia care deține o rețea de opt centre medicale în Craiova, Târgu Jiu, Slatina, Calafat și Drăgășani.

„În ultimii nouă ani am investit constant pentru a oferi pacienților noștri din regiune cele mai bune servicii medicale. Cu un partener puternic, precum Medicover, putem să continuăm dezvoltarea noastră în regiune mult mai rapid și continuând să îmbunătățim calitatea serviciilor”, a declarat Dr. Ionuț Silviu Vasile, Director General, Centrul Medical Phoenix.

- Publicitate -

Ultimele

HalfPrice ajunge la trei magazine în România, după deschiderea unității din București

Retailerul polonez HalfPrice a ajuns din această lună la trei unități pe plan local după ce a deschis cel...