Media Galaxy Satu Mare, o investiție de peste 8 milioane euro

Media Galaxy Satu Mare este magazinul cu numărul 20 al rețelei naționale și deschiderea acestuia a dus la crearea a 40 de locuri de muncă în municipiu.

Situat pe Strada Corvinilor nr. 1-3, în incinta SATU MARE RETAIL PARK, pe un spațiu care este o proprietate a grupului ALTEX, magazinul Media Galaxy Satu Mare are o suprafață amenajată de 2.400 de metri pătrați și dispune de parcare proprie, cu un număr de 100 locuri. Programul de funcționare este de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00.

Valoarea stocului de marfă pentru acest magazin este de trei milioane de euro. Compania estimează că peste două milioane de clienți vor trece pragul magazinului în primul an de la deschidere.

Deschiderea magazinului vine cu oferte speciale de Black Friday pentru clienți și cu reduceri de până la 50% la sute de produse. 

Cu fiecare magazin deschis, ne dorim să inspirăm o reinventare a retailului local, să oferim clienților noștri echipamente care sporesc confortul vieții și o experiență completă, online și offline. Avem încredere în piața locală și ne așteptăm ca magazinul MEDIA GALAXY din Satu Mare să fie un motor de creștere pentru întreaga rețea, având în vedere că ne adresăm unei arii extinse de clienți potențiali, atât din țară cât și de peste hotare. Suntem convinși că în scurt timp magazinul nostru va fi un pol de interes și pentru clienți din țări precum Ungaria și Ucraina, care vor găsi atrăgătoare ofertele noastre, dar și diferența de TVA comparativ cu țara de origine, 27% față de 19% cât este în România”, spune Dan Ostahie, CEO ALTEX România.

În noul magazin MEDIA GALAXY din Satu Mare, clienții vor putea alege din peste 40.000 de produse și pot rezerva online produsele dorite, pe care mai apoi le pot ridica din magazin.

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...