MEDCITY a cumpărat o clădire de la Folli Follie Group în Timișoara

Mall-urile medicale dezvoltate de companie în România au presupus până acum investiţii de peste 27 de milioane euro

MEDCITY a cumpărat o clădire de peste 1.000 de metri pătrați în Timișoara de la grupul de modă Folli Follie Group, într-o tranzacție intermediată de Colliers.

Astfel, MEDCITY își face intrarea în orașul de pe Bega, extinzându-și portofoliul de clădiri sub conceptul The Medical Mall, destinate exclusiv operatorilor de servicii medicale și activităților conexe.

Situată în Bulevardul Corneliu Coposu din Timișoara, clădirea urmează să fie transformată într-un imobil adresat activităților domeniului sănătății, unde operatorii medicali vor putea oferi diverse servicii.

În prezent, grecii de la MEDCITY dețin și administrează 10 clădiri în România, cu o suprafață închiriabilă totală de peste 17.000 de metri pătraţi, din care peste 97% este deja închiriată.

Printre chiriași se numără Regina Maria, Synevo, Catena, Diaverum, Medima Health, Emerald, Mediplus și Laurus Medical membrii a grupului Medicover, Aqua Clinic, Alpha Clinic sau DigestMed.

Planurile companiei pentru următorii doi ani vizează extinderea sau dezvoltarea de noi proiecte, atât în orașele existente, cât și altele noi, precum Cluj, Brașov, Constanța, Oradea, Sibiu.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Clinica Swiss, bloc operator destinat intervențiilor estetice

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...