McDonald’s testează alternative la paiele de plastic

McDonald’s a început să testeze alternative la paiele de plastic în șapte dintre restaurantele sale din România. Această acțiune face parte din angajamentul companiei de a îmbunătăți în permanență sustenabilitatea ambalajelor sale cu scopul ca 100% dintre acestea să fie produse din surse regenerabile, reciclate sau certificate până în 2025.

Astfel, în patru dintre restaurantele din București, McDonald’s le oferă clienților paie doar la cerere, iar  în alte trei restaurante a introdus paie de hârtie.

„Interesul față de mediul înconjurător a crescut și în rândul românilor care, conform unui studiu recent IPSOS, sunt tot mai interesați de gestiunea deșeurilor,” a declarat Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România.

McDonald’s își dorește să susțină procesul și să influențeze pozitiv obiceiurile de reciclare ale consumatorilor. Compania s-a angajat să găsească soluții alternative la ambalajele de plastic la nivel global și a luat deja măsuri în acest sens..

În anumite restaurante din lume, compania testează alternative precum paie de hârtie, paie oferite exclusiv la cererea clienților sau capace pentru băuturi care nu necesită paie. Aceste proiecte pilot au ca scop identificarea celor mai bune alternative la plastic având în vedere criterii precum reacția consumatorilor și efectele asupra mediului înconjurător.

Până la finalul anului, clienții McDonald’s vor primi paie exclusiv la cerere în restaurantele de la America House, Park Lake Mall, Berceni Selgros și Ploiești Nord și paie de hârtie în restaurantele Barbu Văcărescu, Plaza Mall și Piața Romană.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Auchan aduce conceptul de magazin ATAC Hiper Discount și în București

Rețeaua ATAC Hiper Discount a Auchan va ajunge și în București prin inaugurarea unui magazin pe Șoseaua Chitilei, în...

Românii au comandat anul trecut 365 de burgeri pe oră prin platforma Tazz

În 2024, preparatul preferat al românilor a fost burgerul, care a fost comandat, în medie, de 365 ori pe...