McDonald’s pregătește un restaurant Drive Thru în Severin Shopping Center

Unitatea din Turnu Severin va fi cea de-a cincea de tip Drive-Thru din Oltenia după cele din Craiova, Slatina, Târgu-Jiu și Râmnicu Vâlcea

McDonald’s va deschide un restaurant de tip Drive Thru în parcarea Severin Shopping Center, lângă Brico Depot, Bulevardul Mihai Viteazu din Turnu Severin, județul Mehedinți.

Restaurantul va fi construit pe un teren în suprafață de 7.389 mp și va avea o suprafață utilă de 397,20 metri pătrați, precum și zonă McCafe. Vor fi disponibile 110 locuri în interior și 100 locuri pe terasă.

Parcarea McDonald’s Severin va avea 37 de locuri, din care 2 locuri pentru persoane cu dezabilități, 2 locuri fiind prevăzute cu stație de încărcare mașini electrice și 2 locuri cu traseu de cablu pregătite pentru viitor.

Unitatea va avea maxim 30 angajați/două schimburi (10-15/ schimb). În acest moment sunt disponibile mai multe joburi, precum GEL – Responsabil ospitalitate, Barista McCafe, Lucrator comercial, Manager Trainee.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Jysk Severin s-a deschis în data de 21 iulie

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...