McDonald’s oferă clienților produsele la pachet

McDonald’s oferă posibilitatea de a lua produsele preferate la pachet („take-away”) în 61 de restaurante din țară.

Astfel, clienții pot alege opțiunea care le este cel mai la îndemână: la McDrive, la pachet direct din restaurant sau din confortul casei, prin McDelivery.

Măsuri stricte de siguranță alimentară

McDonald’s are implementate proceduri stricte de siguranță alimentară, igienă și dezinfectare, care respectă toate reglementările și recomandările autorităților.

Accesul în restaurant este permis strict pentru a lua comanda la pachet.

Spațiul din restaurant este delimitat cu marcaje, prin care să se asigure distanța minimă de 2 metri, precum și limitarea numărului de persoane prezente în restaurant.

Clienții au la dispoziție soluții dezinfectante la intrarea în restaurant, la casele de marcat, precum și o serie de materiale informative care prezintă toate regulile de siguranță.

De asemenea, pentru protejarea tuturor și în linie cu reglementările autorităților, clienții vor avea acces în restaurant doar cu masca de protecție.

Toate suprafețele și spațiile din restaurante sunt dezinfectate cu o frecvență crescută, iar kioskurile de comandă sunt dezinfectate după fiecare utilizare.

Angajații McDonald’s poartă măști și mănuși, iar starea lor de sănătate este verificată în fiecare zi. Ca măsură de siguranță suplimentară, McDonald’s recomandă plata contactless de fiecare dată când este posibil, iar angajații lanțului de restaurante au fost instruiți pentru a înmâna comenzile pentru a reduce contactul cu clienții.

Produsele McDonald’s pot fi comandate la pachet, din restaurant, la ferestrele express, la liniile McDrive sau prin serviciul McDelivery.

- publicitate -