McDonald’s lansează o serie limitată de jucării de pluș în scop umanitar

McDonald’s lansează seria limitată de iepurași de pluș Benny, o jucărie care va fi disponibilă în restaurante pentru a sprijini eforturile umanutare ale Fundației pentru Copii Ronald McDonald.

Astfel, 40.000 de iepurași de pluș vor putea fi achiziționați de cei care vizitează restaurantele în această perioadă. Întregul profit obținut din vânzarea jucăriilor va fi redirecționat către fundație.

Campania se desfășoară între 22 aprilie și 15 iunie, în toate cele 92 de restaurante McDonald’s din țară.

Prezentă în România din anul 1998, Fundația pentru Copii Ronald McDonald sprijină familiile vulnerabile, oferindu-le acestora cazare gratuită în case pe durata spitalizării copiilor.

Prima casă a fost inaugurată în anul 2003, în București, și a găzduit de-a lungul timpului peste 11.100 de părinți și copii veniți din toate colțurile țării pentru tratament.

În anul 2008 a fost deschisă cea de-a doua casă, în Timișoara, proiectul fiind remodelat complet și extins în cursul anului 2020.

În prezent, fundația prioritizează finalizarea celei de-a treia case, în Iași, aceasta urmând să fie deschisă în luna mai 2022.

CITEȘTE ȘI: McDonald’s angajează 60 de viitori manageri pentru restaurantele sale

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...