McDonald’s lansează burgerii Homestyle Crispy Chicken în ediție limitată

Românii comandă anual 48 de milioane produse cu carne de pui în cele 87 de restaurante McDonald’s din țară

McDonald’s lansează noii burgeri în ediție limitată Homestyle Crispy Chicken. Variantele Filet Deluxe și Filet Supreme urmează o rețetă dezvoltată după gusturile românilor.

Aceștia comandă anual 48 de milioane produse cu carne de pui în cele 87 de restaurante McDonald’s din țară.

Noii burgeri Homestyle Crispy Chicken conțin câte o felie de 100% piept de pui premium, învelită într-o crustă crocantă și delicioasă, reinterpretată în stilul McDonald’s.

Crispy Filet Deluxe conține și două felii de bacon și o felie de brânză topită cu Cheddar, alături de sosul McBacon, peste care se adaugă salată proaspătă.

Filet Supreme aduce aceeași felie întreagă de piept de pui auriu și crocant cu două felii de roșii proaspete, salată și sos Caesar, toate așezate pe un pat de brânză, între două chifle cu semințe de mac și susan.

Noii burgeri Homestyle Crispy Chicken vor fi disponibili în toate cele 87  de restaurante McDonald’s, la McDrive și prin McDelivery până pe 4 martie 2021, în limita stocului disponibil.

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...