McDonald’s îți oferă „pai la cerere”

McDonald’s anunță lansarea inițiativei „Pai la Cerere”, care se desfășoară în toate restaurantele sale din România.

De la finalul lunii octombrie, angajații McDonald’s oferă paie pentru băuturi exclusiv la cererea clienților, cu scopul de a încuraja consumatorii să renunțe la consumul paielor de plastic, excepție făcând anumite băuturi, precum shake-urile, limonadele și frappe-urile de la McCafé, dar și comenzile de la McDrive, unde toate băuturile vor fi oferite cu paie.

De asemenea, atunci când aleg să comande prin McDelivery, clienții au opțiunea de a alege în aplicațiile de comandă dacă vor să primească sau nu paie pentru băuturile lor.

Acțiunea face parte din angajamentul global McDonald’s de a dezvolta constant ambalaje mai sustenabile, astfel încât în 2025 să își atingă obiectivul ca 100% dintre ambalajele destinate clienților să fie produse din surse regenerabile.

Acesta este al doilea pas pe care compania îl face în acest an în România pentru a înlocui ambalajele existente cu variante mai sustenabile, după ce în ianuarie 2020 a schimbat ambalajul înghețatei McFlurry, înlocuind paharul de plastic cu o variantă realizată din hârtie.

La finalul acestui an, McDonald’s va schimba și ambalajele de salată, urmând ca în 2021 să introducă noi variante sustenabile pentru soluțiile de ambalare din restaurantele sale.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...