McDonald’s Galați a fost modernizat

McDonald’s continuă procesul de modernizare a restaurantelor din România, recent fiind finalizată unitatea din Galați.

Investiția de peste trei milioane de lei realizată de operatorul francizei, Ionuț Restaurante, presupune integrarea, în cadrul restaurantului, și a unui coffee corner McCafé, a 26-a cafenea din țară.

Ionuț Restaurante este operatorul francizei McDonald’s de opt ani și în tot acest timp colaborarea noastră a evoluat, fiind unul din restaurantele cu performanţe remarcabile la nivelul întregii ţări. Acest proiect de remodelare, primul din acest an, este dovada că sistemul nostru funcționează și că performanțele obținute împreună sunt dedicate clienților noștri, a declarat Daniel Boaje, directorul general al Premier Restaurants România și acționar minoritar al companiei.

Singurul McDonald’s deținut de un român

Restaurantul din Galați a fost deschis în anul 1999 și este operat în sistem de franciză de Ionuț Restaurante, deținută  de omul de afaceri Ionuţ Gugoaşă.

McDonald’s Galați are o capacitate de 160 de locuri și primește zilnic peste 2.500 de clienți.

Antreprenorul gălățean este singurul care a refuzat să vândă businessul atunci când americanii de la McDonald’s au început o campanie de răscumpărare a celor şapte restaurante deţinute în franciză de cinci antreprenori români înainte de a vinde întregul business către un alt partener.

Cu afaceri anuale de 10 milioane de lei, restaurnatul din Galați este unul dintre cele mai bune din România ale rețelei fast-food.

Astfel,  grupul  maltez Premier Capital a plătit, anul trecut, 65,33 milioane de dolari pentru cele 66 de unităţi McDonald’s din România, iar a 67-a, deţinută de Ionuţ Restaurante, a rămas sub-francizată companiei malteze.

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...