McDonald’s deschide la Târgu Jiu și ajunge la 95 de restaurante pe plan local

McDonald’s își extinde rețeaua națională prin deschiderea restaurantului cu numărul 95, la Târgu Jiu. Unitatea de tip Drive-Thru este situată pe Strada Termocentralei nr. 17, în apropierea Shopping City.

Restaurantul dispune de 95 de locuri în interior și 96 de locuri pe terasă. Clienții pot comanda și prin serviciul Delivery sau la pachet folosind linia Drive-Thru. Noua locație dispune și de o cafenea McCafé.

Primul restaurant McDonald’s din județul Gorj dispune de 6 kiosk-uri digitale care le permit clienților să consulte meniul și să lanseze comenzi rapid, să plătească contactless sau cu cardul bancar și să scaneze ofertele disponibile prin aplicație.

Americanii au 5.300 de angajați pe plan local, cu locații în 29 de orașe, dintre care 49 restaurante cu McDrive și 52 de cafenele McCafé. Prin această inaugurare, McDonald’s are restaurante în toate orașele importante din Oltenia, cu excepția Turnu Severin.

CITEȘTE ȘI: McDonald’s a deschis primul restaurant din Satu Mare

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...