McDonald’s caută peste 1000 de angajați în 27 de orașe din țară

Premier Restaurants România, operatorul restaurantelor McDonald’s în România, demarează o nouă campanie de recrutare la nivel național.

Compania angajează peste 1000 de persoane în toate orașele în care este prezentă, inclusiv pentru noile deschideri deja anunțate, precum Zalău.

În ciuda impactului pandemiei asupra industriei,McDonald’s a investit 31 de milioane de lei în consolidarea prezenței pe piața locală în 2020 și își continuă planurile de dezvoltare.

Sunt disponibile joburi precum Crew Member, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților, Barista la McCafé sau Guest Experience Leader.

Cei care își doresc să conducă un restaurant McDonald’s pot aplica pentru poziția de Manager Trainee.

Angajații McDonald’s primesc un salariu atractiv, tichete de masă și posibilitatea de a-și crește veniturile prin sporuri de noapte și de weekend.

Toate informațiile privind posturile disponibile, procesul de recrutare și beneficiile acordate angajaților McDonald’s sunt disponibile pe site-ul companiei, în secțiunea carieră  . 

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...