McDonald’s a deschis un retaurant în Iulius Mall Timișoara

Noul McDonald’s Iulius Mall Timișoara este cel de-al patrulea restaurant McDonald’s din oraș.

McDonald’s Iulius Mall Timișoara este rezultatul unei investiții de 2,6 milioane de lei și oferă 40 de locuri de muncă.

Noul restaurant McDonald’s este prima unitate deschisă într-un centru comercial din oraș. Bazat pe Experience of the Future (EOTF), produsele sunt pregătite pe loc, la fiecare comandă a clienților, oferindu-le astfel o servire la cele mai înalte standarde și o interacțiune mai rapidă și mai facilă.

Noul McDonald’s din Timișoara este al doilea restaurant pe care l-am deschis anul acesta, iar seria deschiderilor continuă cu încă șase restaurante pe care le vom inaugura până la finalul anului”, declară Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România. „Timișoara este unul dintre primele orașe în care am deschis un restaurant McDonald’s în urmă cu peste 20 de ani și este, de asemenea, al doilea oraș în care Fundația pentru Copii Ronald McDonald a construit o Casă departe de Casă pentru familiile care au copii internați pe termen lung în spitalul Louis Țurcanu. Ne bucurăm să fim prezenți, începând de anul acesta, și în Iulius Mall și promitem să continuăm să fim alături de clienții din Timișoara și de comunitatea locală”, încheie Daniel Boaje.

Între 12-14 octombrie, clienții care cumpără un Big Mac, un McChicken sau o porție medie de cartofi, primesc un al  doilea produs din același fel din partea casei.

- publicitate -