McDonald’s a deschis primul restaurant din Slatina, al 79-lea din țară

Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltarea McDonald’s în România, continuă procesul de expansiune și deschide al 79-lea restaurant McDonald’s din țară. Noul restaurant a fost inaugurat în urma unei investiții de 9 milioane de lei și a oferit comunității locale 70 de locuri de muncă.

Restaurantul din Slatina deține 106 de locuri în interior, dintre care 14 în camera pentru petreceri tematice, care dispune și de o masă digitală, ideală pentru jocurile distractive ale celor mici, precum și 94 de locuri pe terasa exterioară. Totodată, clienții își vor putea începe dimineața cu o cafea de calitate la McCafé, alături de o prăjitură delicioasă.

„Ne dorim să ajungem în orașe noi, cum este și Slatina, iar faptul că inaugurăm primul restaurant McDonald’s de aici ne bucură nespus. Am reușit, în urma unei investiții de 9 milioane de lei și aproape patru luni de dezvoltare, să oferim orașului nu doar 70 de locuri de muncă, ci și un loc în care să se bucure de momente frumoase alături de cei dragi. Am fost primiți cu foarte mult entuziasm, încă de la anunțarea acestei inaugurări și ne dorim să devenim un partener de încredere pentru comunitatea locală,” a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.  

Cel mai nou restaurant McDonald’s din România își primește clienții într-un spațiu cu design modern, în premieră folosit într-un restaurant din țară. Experiența McDonald’s va fi resimțită încă de la intrarea în restaurant, unde clienții au posibilitatea de a consulta lista de produse și a-și alege produsele preferate de la unul din cele patru kiosk-uri de comandă. De asemena, clienții vor putea opta pentru servirea la masă, un nou serviciu McDonald’s, implementat recent în România.

„Servirea la masă în restaurantele McDonald’s este un serviciu nou, introdus în anumite restaurante McDonald’s, printre care se numără și cel din Slatina,” a mai declarat Daniel Boaje. „Sperăm ca în scurt timp acest serviciu să fie disponibil în toate restaurantele McDonald’s din țară, deoarece ne dorim să facem tot posibilul pentru ca oaspeții noștri să se bucure  cu adevărat de momentele petrecute alături de cei dragi atunci când aleg să ne calce pragul.

Restaurantul din Slatina va funcționa zilnic, între orele 7:00 – 24:00, iar cei mai nocturni dintre slătineni pot comanda oricând de la Drive-Thru, acesta fiind deschis în permanență, chiar și pe timp de noapte, cu excepția anumitor sărbători legale.

Cu ocazia deschiderii, restaurantul McDonald’s Slatina își va întâmpina clienții cu o ofertă valabilă în perioada 26-28 august: fiecare produs Big Mac, McChicken, porție de cartofi sau cafea McCafé tall este însoțit de un al doilea produs din partea casei.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...