McDonald’s a ajuns la 68 de restaurante

După deschiderea unității din ParkLake Plaza, din 1 septembrie, reţeaua McDonald’s din România ajunge la 68 de restaurante.

Acesta este primul restaurant din cadrul unui centru comercial ce include şi cafeneaua McCafé, dar şi o nouă platformă de operare.

 

În urma unei investiţii de 2,5 mil. lei, noul restaurant se întinde pe o suprafaţă de 118 mp şi creează 60 de noi locuri de muncă. McDonald’s ParkLake Plaza este primul restaurant din România în care va fi introdus noul sistem de operare (Platform Integration) ce presupune o schimbare majoră în ceea ce priveşte modul de organizare a bucătariei, dar şi experienţa clienţilor în restaurant.

 

„Obiectivul nostru este să rămânem cel mai mare lanţ de restaurante din România, dar şi cel mai apreciat. Recordul de clienţi din luna iulie – 6,5 milioane – ne-a dovedit încă o dată că ambiţiile noastre de creştere sunt realizabile. De aceea, accelerăm planurile de extindere şi modernizare, iar implementarea noii platforme de operare este un pas important în această direcţie”, a declarat Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România.

 

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...