Maxi Toys a deschis în Plaza România

Maxi Toys a inaugurat un nou magazin în Plaza România, pe o suprafaţă de 176,21 de metri pătraţi.

Noul magazin din Plaza România îi aşteaptă pe cei mici cu o gamă extinsă de jucării – inclusiv branduri proprii (Qweenie, Rusher, Oasis, Tapioca, Kid’s world, My music style)- , de peste 2500 de produse de calitate, la prețuri accesibile. Copiii au la dispoziţie puzzle-uri, păpuşi, jucării de pluş, articole aniversare, costume de carnaval, minimodele, jocuri (educative, pentru familie, de călătorie, etc), dar şi jucării de exterior. Spaţiul comercial Maxi Toys, situat la parterul mall-ului Plaza România.

Potrivit reprezentanţilor Maxi Toys, “misiunea noastră este să îmbunătățim experiența cumpărăturilor pentru orice familie prin oferirea unor servicii profesioniste”. Filosofia retailerului este concentrată în sloganul “Mai mult decât jucării”, iar mascota lui este ursuleţul Max.

Maxi Toys, unul din cei mai mari retaileri de jucării din Europa, a intrat pe piaţa din România în vara anului trecut, drepturile de francizare fiind deţinute de Nicoro Trading, unul dintre cei mai importanţi distribuitori de jucării la nivel naţional.

Primul magazin Maxi Toys a fost deschis în Franţa, în 1992 – compania fiind fondată în 1989 -, iar francizarea a început în 1998. Din 1997, Maxi Toys este parte a consorţiului olandez Blokker Holding, cu o cifră de afaceri anuală de aproape trei miliarde de euro, care mai deţine 500 de magazine de jucării sub brandurile Intertoys şi Bart Smit. Retailerul Maxi Toys deţine, în prezent, 240 de magazine în Belgia, Luxemburg, Franţa, Elveţia, Italia, Turcia şi Maroc.

Deschiderea magazinului Maxi Toys face parte din strategia de modernizare a Plaza România.

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...