MAX Business Accelerator, platforma digitală care ar putea crește PIB-ul

MAX BA pune la dispoziția antreprenorului un sistem performant de raportare, analiză și contabilitate, plecând de la contabilizarea întregii activități a unei entități economice, fie ea persoană fizică autorizată ori întreprindere mică sau mijlocie,

Accesibil oriunde, oricând, de pe orice device, MAX BA este pregătit să furnizeze în timp real starea businessului și să previzioneze viitorul acestuia. Într‐o interfață modernă și prietenoasă platforma își propune atât să servească cu acuratețe și simplitate nevoile de contabilizare dar și să orienteze antreprenorul către o abordare managerială profesionistă, într‐un mod ușor, plăcut și inteligent.

Mergând pe principiul paperless accounting și Zero Data Entry MAX BA conectează antreprenorul cu resursele companiei sale, valorizează contabilul, oferă un panou de control și realizează în același timp un traseu optimizat către un business de succes. Dacă până acum rapoartele de la contabil erau despre trecut, cu MAX BA rapoartele sunt despre prezent ca să știi ce faci în viitor. Securizat pe un server internațional programul garantează o arhivă indestructibilă, automatizat și organizat oferă implementarea rapidă a oricăror schimbări legislative. Viteza tranzacțiilor este considerabil mărită de la introducerea datelor și a contractelor până la depunerea declarațiilor către autorități.

În prezent, în România există 6.000 de companii cărora le merge bine. Sperăm ca în 10 ani să fie 60.000 și una dintre ele, dacă nu e deja, să fie și compania ta cu ajutorul MAX BA. Împreună am putea crește PIB-ul României.

Pentru că peștii mari înghit peștii mici, caută să te naști pește mare. MAX BA te sprijină putând fi accesat și testat chiar acum: https://max-ba.ro/

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...