Maurer Residence Brașov, un nou proiect imobiliar în zona Tractorul

Trending

Maurer Residence Brașov este un proiect al companiei Maurer Imobiliare, dezvoltat în zona Tractorul, strada Ioan Popasu nr.2.

Maurer Residence este un ansamblu rezidențial cu o variatate mare de locuințe și tipuri de apartamente și cu o ofertă diversificată a modalităților de plată.

În Maurer Residence sunt disponibile garsoniere, apartamente de tip studio sau duplex, două, trei sau patru camere, cu prețuri care încep de la 31.000 euro.

Modalitățile de plată sunt diversificate, plata integrală (6,34% la semnarea antecontractului de vânzare cumpărare și 93,66% în două luni de la semnarea antecontractului), plata în trei tranșe (30% avans la încheierea contractului, 30% la finalizarea „la roșu” a structurii apartamentului, 40% la recepția apartamentului), plata prin credit, plata prin rate la dezvoltator (30% avans la semnarea antecontractului de vânzare-cumpărare, 25% în rate lunare până la recepția apartamentului, 45% în rate la dezvoltator, achitați timp de 24 de luni).

 

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești