Mathieu Bauduin preia funcția de CEO al Leroy Merlin în România

Începând cu data de 23 iunie, Mathieu Bauduin, în prezent Director Regional Nord-Est al Leroy Merlin va prelua conducerea retailerului de la Frédéric Lamy, CEO-ul filialei locale în ultimii 9 ani.

Mathieu Bauduin locuiește în România din vara anului trecut, când a preluat poziția de Director Regional Nord-Est al companiei, fiind responsabil de dezvoltarea și coordonarea magazinelor din Iași, Suceava, Bacău, Ploiești, Târgoviște și Constanța.

Domnul Bauduin și-a început cariera în retail cu un program de practică în timpul unui master de comerț internațional desfășurat la Auchan Le Havre, Franța, retailer parte a grupului ADEO, alături de Leroy Merlin.

Și-a continuat parcursul alături de Auchan timp de 4 ani, în calitate de TV Sales Manager, respectiv Auchan Drive Manager, alți 3 ani, iar din 2014, s-a alăturat Leroy Merlin Franța.

A început ca manager de sector al magazinului și a evoluat de la Director de Magazin în 2018, la Director Regional în 2021.

Prezent pe piața locală din 2011, Leroy Merlin are o rețea de 21 de magazine și peste 3500 de angajați, după deschiderea unității din Arad, ce va avea loc în iulie 2023.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Card de credit de la Leroy Merlin

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...