Mat Star pregătește primele magazine din România, la București și Slatina

Retailerul bulgar de încălțăminte, Mat Star, pregătește primele magazine din România, prin preluarea mai multor spații comerciale ocupate anterior de Domo, în magazinele Kaufland.

Mat Star este o companie înființată în 1971, cu o bogată tradiție în confecționarea și vânzarea articolelor de încălțăminte. Pe lângă Bulgaria, retailerul are birouri și magazine în toate țările din Balcani și magazine în Grecia, Austria, Malta, Iraq sau Arabia Saudită. În Bulgaria sunt operaționale 30 de magazine, majoritatea în magazinele kaufland, în care sunt comercializate, în medie, circa 1000 de articole de încălțăminte / unitate.

O primă deschidere a fost confirmată în hipermarketurile Kaufland Centru Vechi din Slatina, în spațiul ocupat anterior de Domo și Kaufland Valea Oltului București.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...