Mastercard simplifică plățile pentru clienții Amazon

Mastercard va tokeniza datele clienților Amazon salvate pe website-ul comerciantului, în 12 piețe din Europa, America de Nord, America Latină și Orientul Mijlociu.

Prin inlocuirea numărului cardului bancar al consumatorului cu un token (cod numeric), informațiile plății sunt unice pentru fiecare tranzacție individuală și pot fi utilizate numai de acel comerciant care a solicitat detaliile.

Amazon va începe să utilizeze tehnologia Mastercard de tokenizare a tranzacțiilor (MDES) pe parcursul anului 2020.

Astfel, punând la dispoziția fiecărui utilizator imagini sugestive ale cardurilor oferite de emitenți, Mastercard ajută consumatorii să aleagă metoda de plată preferată mai eficient și, totodată, crește probabilitatea finalizării cu succes a unei cumpărături.

Conform cercetărilor efectuate de Mastercard și Kantar, 80% dintre deținătorii de carduri au declarat că probabilitatea finalizării unei achiziții este cu mult mai mare atunci când este afișată o imagine specifică a cardului de credit.

Serviciul MDES a fost implementat de peste 2.600 de emitenți și 1.200 de solicitanți de token în 93 de țări, iar procesul de tokenizare a cardurilor salvate pe website-ul unui comerciant se accelerează.

Amazon adoptă tehnologia de tokenizare Mastercard în Statele Unite, Canada, Regatul Unit, Brazilia, Franța, Germania, Italia, Mexic, Olanda, Spania, Turcia și Emiratele Arabe, astfel că în aceste regiuni consumatorii care achiziționează de pe site-ul Amazon vor experimenta beneficiile tokenizării.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...