Mastercard semnează un parteneriat cu Grupul City Grill

Mastercard semnează un parteneriat pe termen lung cu Grupul City Grill prin care încurajează plățile cu cardul în rândul clienților din locațiile City Grill, City Café, Hanu’ Berarilor, Caru’ cu bere, Buongiorno, Pescăruș, Hanu’ lui Manuc, Becker Brau.

„Ne bucurăm să fim alături de grupul City Grill, un brand 100% românesc, care a reușit să își transforme localurile în adevărate destinații gastronomice”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.

Clienții grupului, posesori de card Mastercard, vor avea parte de beneficii adiționale, precum reduceri sau produse gratuite.

Totodată, deținătorii de carduri Mastercard Premium vor putea participa la diferite evenimente de tipul wine&food pairing desfășurate în locațiile grupului.

Parteneriatul va include și o serie de proiecte dezvoltate pentru promovarea bucătăriei și preparatelor tradiționale românești în rândul turiștilor care vor vizita România cu ocazia campionatului EURO 2021.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...