Mastercard semnează un parteneriat cu Grupul City Grill

Mastercard semnează un parteneriat pe termen lung cu Grupul City Grill prin care încurajează plățile cu cardul în rândul clienților din locațiile City Grill, City Café, Hanu’ Berarilor, Caru’ cu bere, Buongiorno, Pescăruș, Hanu’ lui Manuc, Becker Brau.

„Ne bucurăm să fim alături de grupul City Grill, un brand 100% românesc, care a reușit să își transforme localurile în adevărate destinații gastronomice”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.

Clienții grupului, posesori de card Mastercard, vor avea parte de beneficii adiționale, precum reduceri sau produse gratuite.

Totodată, deținătorii de carduri Mastercard Premium vor putea participa la diferite evenimente de tipul wine&food pairing desfășurate în locațiile grupului.

Parteneriatul va include și o serie de proiecte dezvoltate pentru promovarea bucătăriei și preparatelor tradiționale românești în rândul turiștilor care vor vizita România cu ocazia campionatului EURO 2021.

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...