All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 14 august | 2020

Mastercard Fintech Express, program special pentru startup-uri

Mastercard lansează Fintech Express în Europa, un program conceput pentru a facilita intrarea pe piață și extinderea fintech-urilor.

Startup-urile vor beneficia de avantajele oferite de parteneriatul cu Mastercard, folosind tehnologia și rețeaua globală a companiei, pentru a crea inovații care vor contribui la dezvoltarea economiei digitale.

Mastercard Fintech Express ajută startup-urile să se lanseze rapid și să se extindă, în funcție de nevoile acestora:

  • Acces – obținând licența Mastercard și accesând rețeaua companiei globale de plăți, printr-un proces simplificat de onboarding
  • Dezvoltare – devenind Partener Express1 și dezvoltând alianțe tehnologice unice cu ajutorul avantajelor oferite de Mastercard 
  • Conectare – conectându-se cu Parteneri Express calificați și demarând operațiunile alături de Mastercard, în doar câteva zile
- PUBLICITATE -

Programul sprijină startup-urile inovatoare din industria de plăți digitale, simplificând colaborarea cu Mastercard și partenerii săi, pentru lansarea unor noi produse fintech.

Fintech Express este conceput pentru fintech-uri care doresc să adauge noi soluții de plată suitei lor de produse și startup-uri tehnologice care doresc să se atingă noi segmente de piață, precum și pentru companii consacrate care doresc să inoveze prin parteneriate.

Folosind colaborarea cu un Partener Express, brandurile își vor putea simplifica procesul de lansare a soluțiilor de plată, reducând durata acestuia de la câteva luni până la câteva zile.

Totodată, Partenerii Express se vor bucura de toate avantajele oferite de statutul de Qualified Engage Partner.

- PUBLICITATE -