Marquardt deschide la Iaşi primul său birou de cercetare şi dezvoltare din regiune

Filiala Marquardt din România a fost înființată în 2005, la Sibiu, unde are peste 2.400 de angajați

Marquardt, companie germană producătoare de mecatronică, va deschide primul său birou din Regiunea de Nord-Est a țării în ansamblul mixt Palas Iaşi. Compania a optat pentru închirierea unor spații de birouri în clădirea United Business Center 3 (UBC 3).

Filiala Marquardt din România a fost înființată în 2005, la Sibiu, unde are peste 2.400 de angajați. Marquardt Sibiu își derulează activitatea în Centrul Research & Development, care activează în compartimentele Software Development, Software Testing, Mechanical Design, PCB Design și Product Technical Testing.

Compania angajează în Iași și în regiunea învecinată un mare număr de experți în dezvoltarea software în limbajul C Embedded, care vor lucra în sistem hibrid și vor avea la dispoziție birourile din UBC 3 în sistem de co-working space.

Marquardt are în jur de 10.500 de angajați în cele 20 de filiale ale sale din Europa, America de Nord, Africa și Asia. Compania investește, anual, în jur de 10% din încasări în cercetare și dezvoltare.

Rețeaua națională de birouri United Business Center, dezvoltată de grupul IULIUS, include 14 clădiri de birouri clasa A, cu o suprafață totală de peste 182.000 mp, aflate în proiectele de regenerare urbană din Iași, Timișoara și Cluj-Napoca (3 clădiri -26.200 mp).

CITEȘTE ȘI: yeParking ajunge la Iași și Oradea

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...