Marmura Residence, al doilea proiect rezidențial Prime Kapital

Prime Kapital anunță al doilea proiect rezidențial, Marmura Residence, compus din cinci clădiri ce vor găzdui în total 458 de apartamente,grupate în 4 categorii: studio-uri duble, 2, 3 și 4 camere.

Situat în Bucureștii Noi, în apropierea stației de metrou Jiului, Marmura Residence este dezvoltat pe un teren de 1,5 hectare și include 5.700 m.p. spații verzi, 1.700 m.p. zona de retail și servicii și 1.000 de m.p. ce vor fi destinați spațiilor de coworking.

Construcția va începe în primăvara anului 2019, iar primele unități vor fi predate în 2020. Marmura Residence este dezvoltat în jurul conceptului de comunitate și dispune de spații și terase verzi generoase, pază în sistem 24/7 și zone cu acces restricționat al mașinilor pentru a garanta siguranța locatarilor într-un spațiu urban, atent proiectat. Proiectul va pune la dispoziția viitorilor proprietari zone comerciale ce vor asigura servicii adaptate nevoilor de zi cu zi.

Costul apartamentelor va porni de la 58.000 de euro, acestea putând fi achiziționate și prin intermediul soluției FlexAssist, disponibilă în oferta Prime Kapital.

„Zona Bucureștii Noi devine tot mai mult una dintre cele mai atractive zone ale capitalei, cu infrastructură solidă, la a carei dezvoltare au contribuit proiectele rezidențiale si de birouri apărute în ultimii ani. Marmura Residence răspunde tuturor nevoilor viitorilor proprietari: divertisment, spații comerciale, spații de coworking, terase și zone verzi generoase. Obiectivul este ca proiectul să devină un hub important în zonă, atât datorită locuințelor de calitate, cât și spațiilor comunitare care vor putea găzdui întâlniri, evenimente și expoziții. Avem convingerea că Marmura Residence va atrage un mix foarte variat de locuitori cu stiluri de viață unice”, a declarat Maggie Kitshoff, Residential Projects Director Prime Kapital.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...