Mark Barnett este noul Președinte Mastercard Europa

Mastercard anunță numirea lui Mark Barnett în funcția de Președinte al operațiunilor Mastercard în Europa, cu sediul central în Bruxelles.

Din noul rol, Barnett va fi responsabil de stabilirea strategiei și direcției de dezvoltare, precum și de îndeplinirea obiectivelor companiei în regiune.

Activitatea Mastercard în Europa acoperă 53 de țări și deservește 950 de milioane de persoane, prin parteneriate cu comercianți, instituții financiare și companii.

În noua sa funcție, Mark Barnett îi va raporta direct lui Gilberto Caldart, Președinte Piețe Internaționale Mastercard, și se va alătura Comitetului de Management Mastercard începând cu 1 iunie 2020.

Anterior, Mark Barnett a fost Președinte al Diviziilor Mastercard în Marea Britanie, Irlanda de Nord și Țările Baltice.

Barnett s-a alăturat echipei Mastercard în 2003 și a deținut diverse funcții, inclusiv cea de conducere a operațiunilor de consultanță în domeniul plăților pentru Europa și, ulterior, la nivel global. Mark Barnett are o experiență de peste 20 de ani în activitatea de retail banking și în industria de plăți.

Barnett va fi succesorul actualului Președinte al Mastercard în Europa, Javier Perez, care se retrage din funcție la finalul acestui an. Perez s-a alăturat companiei în 1996 și a deținut diferite funcții de conducere în cadrul organizației înainte de a deveni președinte al Mastercard în Europa, poziție pe care a deținut-o timp de 15 ani.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...