Marelbo deschide al doilea magazin din Sibiu și ajunge la 58 de unități

Marelbo, un producător local care deține cea mai mare fabrică de încălțăminte din România, deschide cel de-al doilea magazin din orașul Sibiu.

Noul magazin este localizat în centrul comercial Promenada Sibiu (strada Lector nr. 1-3A), are o suprafață de 120 mp și 6 angajați. Totodată, cu ocazia deschiderii magazinului, compania ajunge la o rețea de 58 de magazine la nivel național și 740 de angajați, după ce a terminat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 88 mil. lei.

„Suntem bucuroși să deschidem cel de-al doilea magazin al fabricii în Sibiu și să le putem oferi încălțăminte produsă la noi în țară, fabricată 100% din piele naturală”, declară Ionuț Bobu, CEO Marelbo.

Marelbo Sibiu își așteaptă clienții de luni – duminică, între 10.00 – 22.00 și are în ofertă noua colecție dedicată copiilor și lansată în luna septembrie dar și alte modele de încălțăminte pentru femei și bărbați, toate din piele naturală.

Compania va continua planul de extindere și în perioada următoare și va deschide 1 nou magazin în București până la finalul anului.

Toate magazinele aparțin fabricii și prezintă prețuri de producător. În cei peste 30 de ani de existență, Marelbo și-a dezvoltat propriul concept integrat, pornind de la linia de producție până la distribuția în magazinele proprii dar și un magazin online. De la primul magazin deschis în anul 2000, Marelbo a continuat să dezvolte o rețea de magazine proprii.

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...