Mantor va construi un al doilea complex rezidențial

La două luni de la începerea lucrărilor de construcție pentru ansamblul rezidențial Trastevere, grupul spaniol Mantor anunță planurile de construție pentru un nou proiect rezidențial.

Situat în apropierea Trastevere, la intersecția dintre Bvd. Pipera și Erou Iancu Nicolae, noul proiect este estimat la o valoare de 6 milioane de euro, iar lucrările de construcție sunt programate să înceapă în primăvara anului viitor.

Noul complex va fi asemănător cu Trastevere, și va include 47 de apartamente de 2, 3 și 4 camere, dintre care 11 la parter, cu grădină privată și 4 penthouse-uri cu terasă.

Pe lista facilităților se regăsesc locuri de joacă pentru copii, piscină, spațiu dedicat pentru parcare.

„Întotdeauna ne-am dorit să ne dezvoltăm pe segmentul rezidențial, însă nu estimam să continuăm acest plan înainte chiar de finalizarea complexului Trastevere. După experiența foarte bună cu  Trastevere, care a fost atât de bine primit în piață, am decis să achiziționăm acest teren. Ne-am propus să finalizăm construcția în vara anului 2019”, a declarat Tomas Manjon, Managing Partner Mantor.

Fondatorii grupului Mantor au participat la mai mult de 16 proiecte de construcții premium și de lux, care însumează peste 500.000 mp în Spania și România.

În prezent, obiectivul companiei este dezvoltarea a cel puțin 3 proiecte imobiliare în următorii 2 ani, două dintre ele în zona Pipera, precum și în zona Calea Victoriei din București.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...