Mantor a finalizat construcția căminului studențesc „Stejarul”

Grupul Mantor anunță finalizarea construcției centrului universitar pentru băieți „Stejarul”, situat în strada Carol Davila 59, în apropierea Politehnicii, Facultății de Medicină și a Universității din București.

Investiția se ridică la 1 milion de euro, pentru o construcție de 1200 mp ce oferă 16 locuri de cazare în camere individuale, cu baie proprie.

În interiorul clădirii studenții au acces la o bibliotecă, săli de masă, săli de seminar și tutorat, zone comune de socializare dotate cu TV și computere, parcare pentru biciclete, precum și o capelă.

Stejarul – Campus Universitar este deschis studenților de la orice facultate din București, în schimbul unei chirii lunare ce pornește de la 250 euro, la care se adaugă costurile pentru serviciile din campus. Acestea includ curățenie zilnică în cameră și zonele comune, spălătorie săptămânală pentru cearșafuri și prosoape și mic dejun și cină zilnice.

Opțional, studenții pot beneficia de spălătorie săptămânală pentru haine și prânz zilnic, pentru o sumă de 117 euro/lună.

Studenții au la dispoziție și o serie de activități academice, sportive sau culturale, precum clubul de dezbateri, seminarii și consiliere în studii pentru studenții în an terminal, orientare profesională precum și vizite la muzee, ateliere de artă plastică sau proiecții de film.

„Căminul Stejarul este un cămin altfel. Reprezintă o posibilitate de cazare într-un mediu cu adevărat universitar, ce promovează formarea și dezvoltarea personală a fiecăruia dintre studenți. Am început lucrările de construcție în luna iunie a anului trecut, și am finalizat construcția fără probleme în luna septembrie a acestui an. Atât pentru camere cât și pentru zonele de studiu și socializare am folosit finisaje moderne de cea mai bună calitate, pentru a oferi studenților o experiență completă și confortabilă”, a declarat Tomas Manjon, Managing Partner Mantor.

Studenții pot avea, de asemenea, acces la două tipuri de burse: Bursa Exellence, în valoare de 100 de euro/lună, dedicată studenților cu rezultate academice deosebite, și Bursa Colaborator, cuprinsă între 50 și 100 de euro/lună, pentru cei implicați în întreținerea și îngrijirea căminului.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...