Mandachi Hotel&Spa, inaugurat după o investiție de 7 milioane euro

Mandachi HotelSpa

Mandachi Hotel&Spa, primul hotel din România construit în sistem de franciză și integral cu fonduri autohtone, a fost inaugurat recent în urma unei investiții de aproximativ 7 milioane de euro.

Hotelul face parte dintr-un proiect mai complex, constituit dintr-o sală de evenimente, un restaurant, o cafenea-librărie, o sală de fitness și primul salon SPA certificat bio, din țară. Toate acestea pot fi francizate ca mărci de sine stătătoare.

Mandachi Hotel&Spa este situat în municipiul Suceava, Bulevardul Sofia Vicoveanca nr. 107, ocupă o suprafață de 8.000 m2, dispune de o parcare proprie, supraterană, cu 200 de locuri și este configurat pe șapte nivele: demisol, parter, patru etaje și mansardă. Hotelul este un concept în sistem de franciză, de tip „5 în 1”, care are în componență salonul de evenimente Magnificus Plaza, restaurantul à la carte cu specific italienesc Don Stefano, o cafenea care funcționează și ca librărie, Mefi Cafe&Bar, sala de sport Bum Bum Box și Biotransylvania Spa&Wellness, primul centru SPA bio din România. Toate serviciile sunt disponibile, contra cost, și persoanelor care nu sunt cazate în complex. Hotelul are 90 de camere, pentru care a obținut clasificarea de patru stele și șase apartamente de lux, certificate cu cinci stele. Odată cu deschiderea Mandachi Hotel&Spa au fost create 65 de noi locuri de muncă.

Ce include complexul Mandachi Hotel&Spa

  • Biotransylvania, centru de Spa care oferă acces la piscină acoperită, jacuzzi în care se folosesc ceaiuri ecologice, saună-salină cu micropiscină integrată la temperatură ridicată, hammam (baie turcească) configurat cu temperatură controlată pentru a putea oferi atât un cadru meditativ, cât și de relaxare cu prietenii, precum și saloane de masaj de relaxare, anticelulitic sau cu roci vulcanice. Toate produsele folosite pentru tratamentele corporale sau faciale, ceaiurile folosite în jacuzzi etc. au primit certificarea bio.
  • Mefi Cafe&Bar este o cafenea care, în afară de produse de patiserie și o varietate de cafele savuroase și sucuri proaspete, își așteaptă clienții cu o bibliotecă bine dotată, unde aceștia pot găsi și citi numeroase cărți, în stilul diferite, pentru a putea satisface o arie cât mai mare de gusturi.
  • Restaurantul italian Don Stefano; are o ambianță caldă și reprezintă, din punct de vedere decorativ, un melanj al stilurilor clasic și modern, iar culinar, chiar dacă rețetele italiene predomină, în meniu se regăsesc și preparate excelente din bucătăria internațională și românească.
  • Bum Bum Box este o sală de sport care vine cu un concept relativ nou în România: fitness boxing, o combinație între fitness, bodybuilding și box și care și-a dovedit deja, în alte țări, beneficiile pentru sănătatea fizică și psihică a practicanților.
  • Magnificus Plaza – centru de evenimente ultramodern, cu două saloane cu o capacitate de circa 700 de persoane, unde pot fi organizate mai multe tipuri de evenimente: nunți, botezuri, baluri, simpozioane, întruniri de afaceri, ședințe, conferințe, petreceri de companie etc.