Mamprenoare, platformă dedicată mamelor antreprenor

Mamprenoare este un Business Hub&Accelerator construit special pe nevoile mamelor antreprenor, care adună într-un singur loc afacerile femeilor.

Aceasta funcționează ca un „site de site-uri” și permite creșterea vizibilității fiecărei mici afaceri locale.

Nișa mamelor antreprenor s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, mai ales în pandemie. Acestea erau deja obișnuite cu lucrul de acasă și erau familiarizate cu comunicarea online.

Platforma Mamprenoare a fost înființată în urmă cu 5 ani de Alina Bota, antreprenor, business & personal branding consultant, care a avut inițial ideea de a-și conecta clientele din toată țara pentru a face parteneriate și a se susține reciproc.

România, prima în Europa la numărul de femei care conduc afaceri

România ocupă locul 1 în Uniunea Europeană atunci când vine vorba de femei care conduc afaceri din poziția de Senior Executives (34%), urmată de Estonia (33%), Lituania (30%) și Letonia (29%), potrivit unui raport Eurostat.

În Uniunea Europeană, 37% dintre manageri sunt femei, 28% fac parte din boardul managerial, iar 18% sunt Senior Executives.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...