Mamprenoare, platformă dedicată mamelor antreprenor

Mamprenoare este un Business Hub&Accelerator construit special pe nevoile mamelor antreprenor, care adună într-un singur loc afacerile femeilor.

Aceasta funcționează ca un „site de site-uri” și permite creșterea vizibilității fiecărei mici afaceri locale.

Nișa mamelor antreprenor s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, mai ales în pandemie. Acestea erau deja obișnuite cu lucrul de acasă și erau familiarizate cu comunicarea online.

Platforma Mamprenoare a fost înființată în urmă cu 5 ani de Alina Bota, antreprenor, business & personal branding consultant, care a avut inițial ideea de a-și conecta clientele din toată țara pentru a face parteneriate și a se susține reciproc.

România, prima în Europa la numărul de femei care conduc afaceri

România ocupă locul 1 în Uniunea Europeană atunci când vine vorba de femei care conduc afaceri din poziția de Senior Executives (34%), urmată de Estonia (33%), Lituania (30%) și Letonia (29%), potrivit unui raport Eurostat.

În Uniunea Europeană, 37% dintre manageri sunt femei, 28% fac parte din boardul managerial, iar 18% sunt Senior Executives.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...