Mall Promenada aduce Epoca de Piatră în București

Mall Promenada îi invită pe cei mici într-o aventură creativă și educativă care îi va transporta direct în Epoca de Piatră pentru a descoperi informații inedite despre aceasta prin activități interactive și educative în cadrul expoziției Stone Age Kids.

Această expoziție este organizată în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, în perioada 30 octombrie – 4 decembrie 2016, zilnic între orele 9:00 și 20:00, pe tot nivelul 1 al centrului comercial Promenada.

Conceptul expoziției este de a-i introduce pe cei mici în atmosfera autentică a Epocii de Piatră prin elemente cât mai reprezentative acestei perioade, parcurgând un itinerariu captivant de 45 de minute, special amenajat cu butaforii și momente de lucru în echipă prin care copiii vor fi implicați în jocuri interactive și educative. Cei mici vor avea parte de explorarea peșterilor, așa cum o făceau oamenii preistorici, ca loc ferit de animalele prădătoare și vreme rea, culesul alimentelor din natură, confecționarea uneltelor de supraviețuire, comunicarea din Epoca de Piatră prin picturi și desene rupestre, vânatul mamuților în trib, se vor juca cu șotronul de piatră, iar la final își vor face poze comice cu mașinuța de piatră și costumele specifice perioadei respective la photo corner-ul special amenajat.

La final, toți participanții vor primi diplome de merit pentru curajul și creativitatea de care au dat dovadă în Epoca de Piatră și vor fi promovați ca mici exploratori.

Prețul unui bilet în cadrul expoziției Stone Age Kids este 15 Lei/ copil, iar pentru grupurile mai mari de 15 copii prețul este de 10 Lei/ copil, bilete pot fi achiziționate de la biroul Info Point.

PENTRU REZERVĂRI și detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați la:

[email protected] sau +40 726 377 978

BILETELE de acces se achiziționează doar de la biroul INFO POINT Promenada, situat la parter.

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...