Mai puține vizualizări de anunțuri imobiliare în aprilie. Prețurile rămân constante

La nivelul celor mai mari zece orașe, prețul mediu per metru pătra a ajuns la 1.457 euro în luna martie, cu 0.2% mai mare decât în luna anterioară

Comparativ cu luna martie, prețurile medii ale apartamentelor vechi din București din sectoarele 1 și 6 au stagnat, iar cele din sectoarele 4 și 5 au înregistrat scăderi de 1%, arată datele Storia.

În același timp, prețurile medii de cumpărare din sectorul 2 au scăzut cu 2%, iar prețurile apartamentelor din sectorul 3 au avut o creștere temperată, de 1%.

În ceea ce privește locuințele noi, s-au înregistrat creșteri de 2% în sectorul 6 și de 3% în sectorul 1. Scăderile au fost temperate în sectoarele 2 și 4 (-1%), în timp ce în sectorul 5 s-au înregistrat scăderi ale prețului mediu de 5%.

La nivelul celor mai mari zece orașe, prețul mediu per metru pătrat, raportat la numărul de anunțuri din fiecare zonă, a ajuns la 1.457 euro în luna martie, cu 0.2% mai mare decât în luna anterioară.

Conform celor mai recente date de pe Storia.ro în luna aprilie românii au vizualizat cu 16% mai puține pagini cu anunțuri imobiliare decât în luna martie și au realizat cu 15% mai puține contactări.

Durata de viață a anunțurilor active a crescut cu 1% față de luna anterioară, dar este similară cu cea din aceeași lună a anului trecut.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Apartamentele cu 2 camere, cele mai multe anunțuri de vânzare și închiriere

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...