Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față de aceeași perioadă a anului trecut.

De asemenea, numărul vizitatorilor din centrele comerciale deținute de companie în România a crescut cu 14%, în timp ce valoarea medie a coșului de cumpărături a fost cu 8,8% mai mare.

Rata de neocupare a spațiilor comerciale, raportată la 31 martie 2024, era de 2,2%, nivel similar cu cel de la 31 decembrie 2023, fapt ce reconfirmă cererea puternică din partea chiriașilor.

De la finalul lunii aprilie, rata de colectare a chiriilor pentru primul trimestru al anului 2024 a fost de peste 96%, iar pentru întreg an trecut, 2023, a fost de 100%.

Proiecte de extindere a centrelor comerciale Promenada Mall București și Ploiești Shopping City

În România, extinderea Promenada București este programată pentru inaugurare în al patrulea trimestru din 2026, iar 52% din suprafața închiriabilă totală, care va fi disponibilă în urma extinderii este închiriată.

Extinderea de 5.900 mp a Ploiești Shopping City urmează să fie terminată în ultimul trimestru din 2024, iar termenii de închiriere au fost agreați pentru 79% din suprafața suplimentară.

Valoarea proiectelor de dezvoltare ale NEPI Rockcastle aflate în construcție sau în curs de autorizare este de peste 650 de milioane de euro, din care un total de 206 milioane de euro au fost investiți până la 31 martie 2024.

CITEȘTE ȘI: Rustler va asigura servicii de facility management pentru NEPI-Rockcastle și WDP

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...